Deze site maakt gebruik van cookies.

Background
Schaatstrainer Gerrit Swartsenburg is op dinsdag 7 december (en waarschijnlijk ook 14 december) op de Jaap Edenbaan om training geven aan STG. Waterland van 14.20 tot en met 16.20 uur. Amstelbocht schaatsers kunnen ook aansluiten op dit tijdstip. Op zaterdag geeft Gerrit eerst training aan Stg. Waterland van 12-13 uur. Amstelbochtleden zouden van 13.10-14.10 uur kunnen komen trainen. Geef dat door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Gabrielle geeft training op vrijdagmorgen om 7.30 uur.
Voor beide uren moet je eerst een 3-rittenkaart laden op je toegangspas. Doe dat tijdig, want dat duurt 2 werkdagen. Vervolgens kun je zelf de specifieke uren reserveren via de Jaap Edenbaan site, zolang er nog plek is. 
Vanwege de Corona maatregelen is dit een eenmalig aanbod van de Jaap Edenbaan om te komen schaatsen met een 3-rittenkaart met 50% korting op publieksuren tot 17.00 uur, waarbij exclusief plekken beschikbaar worden gehouden voor schaatsverenigingen.
Meer informatie over dit aanbod is te vinden op www.jaapeden.nl/3-rittenkaart
 
 

De club

Onze Ouderkerkse vereniging is met ca. 1.400 gezinnen (huishoudens) die lid zijn, voornamelijk woonachtig in de regio Amsterdam, één van de grotere ijsclubs van Nederland. Onze vereniging is gevestigd aan het Molenpad te Ouderkerk aan de Amstel waar tevens de landijsbaan is gelegen.

Deze ijsbaan is bij vorstperioden het belangrijkste aandachtsgebied omdat de baan in de regio Amsterdam al jaren achtereen als eerste baan kan worden geopend voor de schaatsliefhebbers. Deze reputatie schept voor de ijsclub ook weer verplichtingen want na enige jaren verwacht men niet anders.
Andere aktiviteiten van de vereniging zijn:

  • Het mede-organiseren van de Botsholtocht en de Vinkeveenseplassentocht bij betrouwbaar natuurijs;
  • De schaatstrainingsgroep op de Jaap Edenbaan (ca. 100 leden);
  • Recreantenschaats-training op de Jaap Edenbaan (ca. 30 leden);
  • Jeugdschaatsen t/m 12 jaar op de Jaap Edenbaan (125 deelnemende kinderen);
  • De jaarlijkse Rondehoeploop op de tweede zondag in Mei.