Deze site maakt gebruik van cookies.

Background
Gebruik App Sportity voor startlijsten

De BGA wil het gebruik van papieren startlijsten zoveel mogelijk voorkomen, zeker in deze corona-tijd. We willen het inlopen in de juryruimte van niet-juryleden voorkomen.
Bovendien willen trainers langs de baan vaak liever gebruik maken van een digitale startlijst op hun telefoon of tablet. Daarvoor gaan we gebruik maken van de App Sportity die voor iedereen te downloaden is in de Stores.
 
De startlijsten van de baanwedstrijden worden door de Et-er vastgelegd in Sportity zodat iedereen de startlijsten digitaal kan lezen.
Ze zijn in de App te benaderen door het kiezen van het Channel met het wachtwoord BAAN-AMS. Alle startlijsten zijn nu zichtbaar.
 
Extra mededeling: De juryruimte is ALLEEN toegankelijk voor de dienstdoende juryleden. NIEMAND anders mag de trap opkomen naar deze ruimte!
 

De club

Onze Ouderkerkse vereniging is met ca. 1.400 leden, voornamelijk woonachtig in de regio Amsterdam, één van de grotere ijsclubs van Nederland. Onze vereniging is gevestigd aan het Molenpad te Ouderkerk aan de Amstel waar tevens de landijsbaan is gelegen.

Deze ijsbaan is bij vorstperioden het belangrijkste aandachtsgebied omdat de baan in de regio Amsterdam al jaren achtereen als eerste baan kan worden geopend voor de schaatsliefhebbers. Deze reputatie schept voor de ijsclub ook weer verplichtingen want na enige jaren verwacht men niet anders.
Andere aktiviteiten van de vereniging zijn:

  • Het mede-organiseren van de Botsholtocht en de Vinkeveenseplassentocht bij betrouwbaar natuurijs;
  • De schaatstrainingsgroep op de Jaap Edenbaan (ca. 100 leden);
  • Recreantenschaats-training op de Jaap Edenbaan (ca. 30 leden);
  • Jeugdschaatsen t/m 12 jaar op de Jaap Edenbaan (125 deelnemende kinderen);
  • De jaarlijkse Rondehoeploop op de tweede zondag in Mei.