Deze site maakt gebruik van cookies.

Background

Hallo! 

Vanaf 13 oktober gaan wij een nieuw programma opnemen op de coolste baan van Nederland: De Jaap Eden IJsbaan. De IJzersterkste is een nieuw programma over de mooiste sport van ons land, schaatsen. In dit programma zullen 12 deelnemers het tegen elkaar opnemen in een ijskoude strijd. Op het scherpst van de snede strijden zij elke zondag tegen elkaar om de nieuwe titel De IJzersterkste.

Om deze opnames zo goed mogelijk te laten verlopen zijn wij opzoek naar 12 enthousiaste schaatsers die op 11 oktober ons een handje willen helpen op de schaatsbaan.

We gaan werken met 2 groepen van 6.

Groep 1: 9:00 – 12:30 uur         iedereen kan zich aanmelden, of ’n groep.

Groep 2: 14:30 – 17:30 uur       iedereen kan zich aanmelden, of ’n groep.

27 oktober van 13:00 - 16:00    Amstelbocht                                                   

 

Wil je meedoen (en ben je minimaal 12 jaar) stuur dan even een mail met je naam, leeftijd en voorkeur voor groep naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De club

Onze Ouderkerkse vereniging is met ca. 1.400 leden, voornamelijk woonachtig in de regio Amsterdam, één van de grotere ijsclubs van Nederland. Onze vereniging is gevestigd aan het Molenpad te Ouderkerk aan de Amstel waar tevens de landijsbaan is gelegen.

Deze ijsbaan is bij vorstperioden het belangrijkste aandachtsgebied omdat de baan in de regio Amsterdam al jaren achtereen als eerste baan kan worden geopend voor de schaatsliefhebbers. Deze reputatie schept voor de ijsclub ook weer verplichtingen want na enige jaren verwacht men niet anders.
Andere aktiviteiten van de vereniging zijn:

  • Het mede-organiseren van de Botsholtocht en de Vinkeveenseplassentocht bij betrouwbaar natuurijs;
  • De schaatstrainingsgroep op de Jaap Edenbaan (ca. 100 leden);
  • Recreantenschaats-training op de Jaap Edenbaan (ca. 30 leden);
  • Jeugdschaatsen t/m 12 jaar op de Jaap Edenbaan (125 deelnemende kinderen);
  • De jaarlijkse Rondehoeploop op de tweede zondag in Mei.