Deze site maakt gebruik van cookies.

Background

Update 16 oktober

Via deze weg willen wij graag alle mensen die op ons gestemd hebben voor de Rabobank Clubkascampagne bedanken voor hun stem. Dankzij jullie hebben wij een mooi bedrag van bijna 4500 euro gekregen voor de renovatie van de keuken in het clubgebouw!

indexUpdate 30 september

Ieder lid van de Rabobank heeft een mail gehad met daarin een unike code om vijf stemmen uit te brengen.

Twee van de stemmen mogen op hetzelfde doel gezet worden. In de ontvangen mail treft u een unieke code aan en een button om direct naar de stempagina te gaan.

 

 

 

IJsclub ‘De Amstelbocht’ neemt deel aan de Rabobank Clubkascampagne die van 27 september tot en met 11 oktober duurt. Leden worden gevraagd het project van de keukenrenovatie te steunen door hun stem uit te brengen.

Na een schitterende zomer komt het schaatsseizoen snel weer dichterbij. De ijsclub is van de zomer non-stop bezig geweest met het onderhoud van de baan en het terrein er om heen. Een vaste groep is twee ochtenden in de week in de weer om alles op orde te houden en gereed te maken voor hopelijk een strenge winter met natuurijs.

Graag wil ijsclub “De Amstelbocht” ook in haar clubgebouw een investering gaan doen. Nadat er vorig jaar een mooi bedrag is gekregen voor een dakrenovatie, heeft het bestuur bij elkaar gezeten om dit te combineren met het vervangen van de keuken. De keuken is ook aan een renovatie toe, en de ijsclub heeft zich daarom weer aangemeld bij de clubkascampagne van De Rabobank. Aangezien er al een aantal jaren opeenvolgend geen natuurijswinters zijn geweest (wat de grootste inkomstenbron voor de ijsclub is), hoopt “De Amstelbocht” dat er weer veel mensen op ons project zullen stemmen zodat wij toch de renovatie van de keuken kunnen realiseren.

Mocht u de vereniging een warm hart toedragen, dan kunt u uw stem uitbrengen, indien u Rabobanklid bent. Indien u wel een Rabobankrekening heeft, maar nog geen Rabobanklid bent kunt u zonder enige verplichting tot en met 9 september lid worden via www.rabobank.nl/amstelenvecht onder het kopje “De voordelen van het lidmaatschap”.

De Amstelbocht hoopt dat veel leden het project van de keukenrenovatie willen steunen, zodat dit zo snel mogelijk gerealiseerd kan worden.

Wellicht heeft u nu zin om wekelijks uw rondjes te gaan schaatsen op de Jaap Edenbaan. Dit kan! Er zijn nog plekken voor de schaatstrainingen, die vanaf 15 oktober aanstaande op de Jaap Edenbaan weer worden gegeven. Dan is het nu tijd om u daarvoor op te geven via deze website van “De Amstelbocht”, onder het kopje “schaatsen”. Ook voor het jeugdschaatsen  kunt u op de website terecht.

De club

Onze Ouderkerkse vereniging is met ca. 1.400 leden, voornamelijk woonachtig in de regio Amsterdam, één van de grotere ijsclubs van Nederland. Onze vereniging is gevestigd aan het Molenpad te Ouderkerk aan de Amstel waar tevens de landijsbaan is gelegen.

Deze ijsbaan is bij vorstperioden het belangrijkste aandachtsgebied omdat de baan in de regio Amsterdam al jaren achtereen als eerste baan kan worden geopend voor de schaatsliefhebbers. Deze reputatie schept voor de ijsclub ook weer verplichtingen want na enige jaren verwacht men niet anders.
Andere aktiviteiten van de vereniging zijn:

  • Het mede-organiseren van de Botsholtocht en de Vinkeveenseplassentocht bij betrouwbaar natuurijs;
  • De schaatstrainingsgroep op de Jaap Edenbaan (ca. 100 leden);
  • Recreantenschaats-training op de Jaap Edenbaan (ca. 30 leden);
  • Jeugdschaatsen t/m 12 jaar op de Jaap Edenbaan (125 deelnemende kinderen);
  • De jaarlijkse Rondehoeploop op de tweede zondag in Mei.