Deze site maakt gebruik van cookies.

Background

Beste Amstelbocht leden,

Al  moeten we er echt nog niet aan denken om alweer het ijs op te gaan….laten we eerst nog maar even lekker bezig zijn met de zomertrainingen.   Toch is het handig even in je kast te duiken om te kijken of je nog nieuwe schaatskleding wilt bestellen voor het komende seizoen. Ben je eruit gegroeid, is er iets stuk of wil je gewoon lekker in het nieuw? Ga dan nu naar de bestelsite

http://teamkleding.fortesportswear.nl/teamkleding/verenigingen/amstelbocht/?cat_id=4452

Ons streven is om leden die wedstrijden rijden ( langebaan en/of marathon) en/of trainen bij de Amstelbocht met een Jaap Edenbaan abonnement ( trainen op dinsdag-, woensdag-, donderdag- of vrijdagavond ) zoveel mogelijk te zien in Amstelbochtkleding.

Ook dit jaar is het dankzij de sponsors Andantino en de Rabobank mogelijk om een mooie korting te krijgen op een schaatsjack ( 30 euro korting),  speedpak  (met capuchon) of marathonpak ( 50 euro korting)

Per rijder wordt de korting verstrekt op maximaal één jack plus één pak.  Dus in totaal kan je 80 euro korting krijgen.

Bij het bestellen wordt de totaalprijs berekend. Deze moet je direct betalen. Hierbij wordt geen rekening gehouden met de korting. De firma Forte ( bestelsite) speelt daar geen enkele rol bij. De korting wordt achteraf verrekend door de penningmeester van de Amstelbocht met elke besteller. Bewaar je factuur, stuur hem door naar de penningmeester en je ontvangt je korting!

Wacht niet te lang! De uiterste besteldatum is 8 juli !!!  Anders zijn de bestellingen niet op tijd klaar voordat we het ijs op gaan.

Vriendelijke groet

Marjolein, Bart en Marja, team kleding Amstelbocht

De club

Onze Ouderkerkse vereniging is met ca. 1.400 leden, voornamelijk woonachtig in de regio Amsterdam, één van de grotere ijsclubs van Nederland. Onze vereniging is gevestigd aan het Molenpad te Ouderkerk aan de Amstel waar tevens de landijsbaan is gelegen.

Deze ijsbaan is bij vorstperioden het belangrijkste aandachtsgebied omdat de baan in de regio Amsterdam al jaren achtereen als eerste baan kan worden geopend voor de schaatsliefhebbers. Deze reputatie schept voor de ijsclub ook weer verplichtingen want na enige jaren verwacht men niet anders.
Andere aktiviteiten van de vereniging zijn:

  • Het mede-organiseren van de Botsholtocht en de Vinkeveenseplassentocht bij betrouwbaar natuurijs;
  • De schaatstrainingsgroep op de Jaap Edenbaan (ca. 100 leden);
  • Recreantenschaats-training op de Jaap Edenbaan (ca. 30 leden);
  • Jeugdschaatsen t/m 12 jaar op de Jaap Edenbaan (125 deelnemende kinderen);
  • De jaarlijkse Rondehoeploop op de tweede zondag in Mei.