Deze site maakt gebruik van cookies.

Background

IJsbaanRegenboog02

 

< 9 december 2019 De baan met een (dubbele) regenboog

 

Status baan: zie Algemeen

 

Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag 10:00 tot 17:00 & 19:00 tot 21:30
Zaterdag en Zondag 10:00 tot 17:00
Openingstijden kunnen altijd aan omstandigheden worden aangepast.

De kosten aan de kassa zijn:
Volwassenen: 4 euro
Kinderen (tot 18 jaar): 2 euro
Kinderen t/m 4 jaar: Gratis
Gezinsabonnement: 15 euro (Geeft recht op toegang op reguliere openingstijden voor de hele familie, u bent dan gelijk lid van de Amstelbocht en krijgt volgend jaar weer een kaart voor de mooie prijs van 8 euro. Vraag naar de verdere voorwaarden aan de kassa!!)

                                     25 nov. 2019: IJsmeesters draaien proef voor de winter van 2019 / 2020

Landijsbaan onder water

 

 

Wij verkopen of verhuren geen schaatsen. U kunt wel kijken onder de koopjeshoek op deze website

Parkeren
LET OP: Ten behoeve van de vermindering van de parkeerdrukte en de verkeersoverlast op het Hogereinde Noord verzoekt De Amstelbocht indien mogelijk lopend, met de fiets of met het OV (Zuidtangent) naar de landijsbaan te komen.

Leuke foto's
Heeft u leuke foto's gemaakt op de baan? Stuurt u ze dan vooral naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

SCHOLEN

Het is natuurlijk hartstikke leuk om met de school naar de landijsbaan te komen. Echter voor u en onze veiligheid willen wij u vragen om daarover een afspraak te maken met onze coordinator scholen: Gabrielle Lammers, 06-20901233. Zij kan u alles vertellen over andere scholen die er zullen zijn en de speciale prijzen (eventueel inclusief een beker warme chocolade) die gelden als u met een groep komt.

!! Het betreden van de ijsbaan is geheel op eigen risico. De ijsclub is niet aansprakelijk voor schade of letsel door welke oorzaak dan ook !!