Deze site maakt gebruik van cookies.

Background

Het seizoen staat voor de deur. De schaatsen worden uit het vet gehaald, de abonnementen en licenties zijn besteld en de kleding wordt doorgepast. Een schaatser sluit immers uit dat wanprestaties het gevolg van verkeerd materiaal kunnen zijn!

Dit jaar kun je je schaatskleding online bestellen in een eigen webshop die Amstelbocht in samenwerking met Forte heeft ontwikkeld. Het werkt heel simpel. 
Bestel voor 1 oktober op http://teamkleding.fortesportswear.nl/1404/amstelbocht.html de schaatskleding die je nodig hebt.
Begin december wordt de kleding dan naar je opgegeven adres gestuurd. Let op: je kunt niet het hele jaar door bestellen, misschien komt er nog een tweede bestelronde, maar dat is niet zeker. Beter bestel je dus nu voor 1 oktober!

De zichtbaarheid van een club is voornamelijk via de kleding te organiseren.Op de baan hoort iedere Amstelbochtschaatser  in clubkleding te schaatsen en om dat te stimuleren geeft de club op het thermojack aan iedereen 20 euro korting. Het jack kost 55 euro, wij bieden deze in de webshop voor 35 euro aan. 
Bestel snel. In ieder geval voor 1 oktober!

groet,
De Kledingcommissie

De club

Onze Ouderkerkse vereniging waarvan meer dan 1.400 gezinnen lid zijn is één van de grotere ijsclubs van Nederland. De Amstelbocht is een voortzetting van twee eerdere ijsclubs waarvan de oudste dateert uit 1871.  De huidige vereniging is opgericht in 1972 en bestaat dit jaar 50 jaar. De Amstelbocht is gevestigd aan het Molenpad te Ouderkerk aan de Amstel waar ook onze landijsbaan is gelegen.

De landijsbaan is bij vorstperioden ons belangrijkste aandachtsgebied en heeft een aardige reputatie opgebouwd omdat de baan in de regio Amsterdam al jaren achtereen als eerste baan kan worden geopend voor de schaatsliefhebbers. Naast onze winteractiviteiten zijn wij ook in de zomer actief, voorbeelden daarvan zijn het skeeleren, zomer- (‘droog’) trainingen en sport-jeugdkampen.

Een overzicht:

  • Schaatsen op de landijsbaan bij vorst
  • De Botsholtocht en de Vinkeveenseplassentoertocht bij betrouwbaar natuurijs;
  • De schaatstrainingsgroep op de Jaap Edenbaan (ca. 100 leden);
  • Recreantenschaats-training op de Jaap Edenbaan (ca. 30 leden);
  • Jeugdschaatsen t/m 12 jaar op de Jaap Edenbaan (140 deelnemende kinderen);
  • De jaarlijkse Rondehoeploop op de tweede zondag in Mei.
  • Skeeleren en zomertraining.