Deze site maakt gebruik van cookies.

Background

Licentieschaatsen is voor de mensen die graag willen trainen en wedstrijden willen rijden.

Inschrijven langebaanwedstrijden

De wedstrijdkalender is te vinden via inschrijven.schaatsen.nl . De wedstrijden op de Jaap Edenbaan beginnen met AM in de naam. De eerste wedstrijden voor het weekend van 14-15 oktober staan al open voor inschrijving.

Kies de wedstrijd waarvoor je wilt inschrijven, bijvoorbeeld AM002 Pupillen, en klik op de naam. Dan wordt informatie over de wedstrijd gegeven.

Bij de Afstandscombinaties staat voor de naam welke categorie├źn mogen inschrijven. *p* geeft aan dat alle pupillen mogen inschrijven. Je ziet welke afstanden er per combinatie mogelijk zijn. Je ziet ook of er een tijdslimiet zit aan bepaalde combinaties. Je mag/kunt pas inschrijven voor de combinatie 100-500-300 als je een tijd hebt gereden op de 300 meter onder de 40 sec.

Als je wilt inschrijven klik je op het veld Inschrijven. Vul je relatienummer in en ga Verder met relatienummer. Je komt op het vervolgscherm waarop je de afstandscombinatie kunt aankruisen die je wilt rijden. Als je niet mag inschrijven voor deze wedstrijd zie je een melding op dit scherm. Als je een combinatie hebt gekozen maar je voldoet niet aan de tijdslimieten, dan krijg je de melding "Limit time not met". Kies dan een andere combinatie.

Vul je e-mailadres in en klik op Inschrijven. Als alles goed is kan je op het volgende scherm je inschrijving Bevestigen. Je krijgt een mail thuisgestuurd op het ingegeven e-mailadres.

Onder het kopje Deelnemers bij de wedstrijd kan je zien wie er al ingeschreven zijn.

Afmelden

In de bevestigingsmail is een link aanwezig waarmee je je kunt afmelden voor de wedstrijd. Nadat de wedstrijd is afgesloten, moet je je afmelden door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Mocht je er niet uitkomen dan kun je mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Let op !!
- Om mee te kunnen doen aan een wedstrijd heb je, je abonnement nodig om de baan op te komen.
- Iedere wedstrijdrijder/rijdster moet een gekleurd bandje om zijn rechterbovenarm dragen. De kleur is afhankelijk van het paar en de baan waarin hij/zij is gestart (het 1e paar = binnenbaan wit en buitenbaan rood; Het 2e paar = binnenbaan geel en buitenbaan blauw).