Deze site maakt gebruik van cookies.

Background

Beste Amstelbochtleden. Vanaf nu is het mogelijk om kleding te bestellen en wel via: http://teamkleding.fortesportswear.nl/teamkleding/verenigingen/amstelbocht/

 

Als het goed is hebben trainende en/of wedstrijdrijdende leden onderstaande mail ontvangen. Zo niet neem er dan notie van want dankzij twee sponsors (Andantino en de Rabobank) kunnen deze leden kleding met korting aanschaffen. Dit geldt ook voor leden die komend seizoen voor het eerst tot deze categorie gaan behoren. Nogmaals lees de tekst zorgvuldig want er zijn verschillende aandachtspunten (bijvoorbeeld voor welke datum je moet bestellen en wanneer er kleding gepast kan worden).

Bij vragen: stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de vraag/vragen.

 

LET OP ONDERSTAANDE TEKST IS AANGEPAST BIJ DE INFO OVER HET BEENNUMMER!

Tekst e-mail inzake aanschaf nieuwe kleding.

Beste leden van De Amstelbocht die trainen bij een trainer en een abonnement hebben van de Jaap Edenbaan. Voor alle duidelijkheid: hierbij bedoelen we ook de recreanten die op donderdagavond trainen bij Gabriëlle.

Zoals op de slotavond van dit seizoen al is meegedeeld kan er deze zomer weer Amstelbochtkleding worden aangeschaft. Toen is ook gesproken over de uiterlijke besteldatum van 1 juni. Doordat enkele zaken vertraagd zijn is deze datum aangepast (24 juni!).

Ons streven is om leden die wedstrijden rijden (langebaan en/of marathon) en/of trainen bij De Amstelbocht met een Jaap Edenbaan abonnement (trainen op dinsdag-, woensdag-, donderdag- en/of vrijdagavond) zo veel mogelijk te zien in Amstelbochtkleding.

Dankzij twee sponsors (Andantino en de Rabobank) is het mogelijk om bovengenoemde categorie leden van De Amstelbocht een mooie korting te geven op de aanschafprijs.

Deze korting is:

op een Thermo jack classic:                                     € 30,00

op een Speed- (met capuchon) of Marathonpak:        € 50,00

Met dien verstande dat per rijder de korting slechts wordt verstrekt op maximaal één jack plus één pak. Dus in totaal kan je € 80,00 korting krijgen maar dan moet je dus wel minimaal 1 jack en 1 pak bestellen. Dus maximaal € 80,00 korting ongeacht hoeveel kleding je bestelt.

 

BEENNUMMER. Verder kunnen marathonrijders gratis hun wedstrijdnummer op hun pak laten plaatsen.

Je moet natuurlijk wel weten met welk nummer je volgend seizoen rijdt! Schaf je meerdere pakken aan dan kan je op elk pak gratis je nummer laten plaatsen. Als je dat wilt dan moet je je bestelling van het pak niet zelf doen via de site maar doorgeven aan de kledingcommissie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). De firma Forte wil de bestelling van de pakken met beennummers in één keer van de kledingcommissie ontvangen.

Pakken zonder beennummer kunnen wel gewoon worden besteld via de Forte-site:

http://teamkleding.fortesportswear.nl/teamkleding/verenigingen/amstelbocht/

KORTING.

Bij het bestellen wordt de totaalprijs berekend. Deze moet je direct betalen. Hierbij wordt geen rekening gehouden met de korting want de firma Forte speelt daarbij geen enkele rol. De korting wordt achteraf verrekend door de penningmeester van De Amstelbocht met elke besteller. Bewaar dus de factuur om aan te kunnen tonen dat je recht hebt op de korting!

Een ander aandachtspunt is het feit dat voldoende kleding besteld moet worden! Per type kleding moeten er in totaal minimaal tien stuks worden besteld. Dus heb je interesse, wacht dan niet te lang met bestellen.

Let op: om tijdig de kleding geleverd te krijgen moet er voor 24 juni worden besteld.

PASSEN.

Er zijn twee momenten om de kleding te passen:

zondag 3 juni en dinsdag 5 juni van 19:00 tot 21:30 uur.

Adres: bij Fam  Wagenaar : Rembrandt van Rijnweg 2, Ouderkerk aan de Amstel.

De club

Onze Ouderkerkse vereniging is met ca. 1.400 leden, voornamelijk woonachtig in de regio Amsterdam, één van de grotere ijsclubs van Nederland. Onze vereniging is gevestigd aan het Molenpad te Ouderkerk aan de Amstel waar tevens de landijsbaan is gelegen.

Deze ijsbaan is bij vorstperioden het belangrijkste aandachtsgebied omdat de baan in de regio Amsterdam al jaren achtereen als eerste baan kan worden geopend voor de schaatsliefhebbers. Deze reputatie schept voor de ijsclub ook weer verplichtingen want na enige jaren verwacht men niet anders.
Andere aktiviteiten van de vereniging zijn:

  • Het mede-organiseren van de Botshol tocht en de Botshol- en de Angstel en Plassentocht bij betrouwbaar natuurijs;
  • De schaatstrainingsgroep op de Jaap Edenbaan (ca. 100 leden);
  • Recreantenschaats-training op de Jaap Edenbaan (ca. 30 leden);
  • Jeugdschaatsen t/m 12 jaar op de Jaap Edenbaan (125 deelnemende kinderen);
  • De jaarlijkse Ronde Hoep Loop op de tweede zondag in Mei.